huen

Regisztráció

Eseménynaptár

20szerda
2017. szeptember
2017. szeptember
 HKSzeCsPSzoV
3628293031123
3745678910
3811121314151617
3918192021222324
402526272829301
412345678

Támogatóink

A tehetségeket és az SZTE Tehetségpont munkásságát számos cég patronálja. A Pro Talentis Universitatis Alapítvány és az egyes cégek megállapodásának eredménye a vállalati ösztöndíjak, amelyket tavaszi és őszi szemeszterben is meghirdetünk a hallgatók számára. (Pályázz/Aktuális)

Támogató partnereink:

Alliance française

alliancefrancaise.jpg

http://af.org.hu/Actualites,65

Az Alliance Française Szegedi Francia Kulturális Egyesület és Nyelviskola 1990 óta létezik mint Közhasznú Egyesület, amely közel 100 állandó taggal büszkélkedik. Egy olyan 136 országban működő 1040 Alliance Française hálózatnak a része, amely világszerte elismert színvonalas oktatásáról, ugyanakkor központi szerepet játszik a francia és frankofón kultúra terjesztésében, előmozdításában. Az „Alliance française” Szegedi Francia Kulturális Egyesület küldetése a francia nyelv és kultúra terjesztése, ugyanakkor nyitott más idegen nyelvek és kultúrák közvetítésére is. Az Egyesület profilja kulturális programok szervezésére és nyelvi képzésekre, illetve az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtására irányul, melyek között kiemelkedő szerepet kap a nyelvvizsgáztatás. 


Contitech Rubber Industrial Kft.

CT_Logo_ori.jpg

http://www.contitech.hu/

A ContiTech Rubber Industrial Kft. Szegeden található. A gyár 1966-ban kezdte meg a termelést, azóta közel változatlan termékprofillal, folyamatosan termel.  A ContiTech Rubber Industrial Kft. szegedi telephelye a világ legnagyobb szövetbetétes szállítóheveder- gyártó kapacitásával rendelkezik, valamint az olajipari tömlők világpiacának mintegy harmadát tudhatja magáénak. A város egyik legfontosabb ipari munkaadójának minősülő cég.


Délmagyarország

Délmagyarország logó.jpg

http://www.delmagyar.hu/

A brit Daily Mail csoporthoz tartozó Délmagyarország 102 éve, 1910. május 22-én jelent meg először, a legnagyobb múltú megyei napilap, amely a hazai újságok közül a Népszava és a Nemzeti Sport után a harmadik legidősebb. A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség honlapján közölt adatok szerint a Délmagyarország és a Délvilág együttes nettó nyomott példányszáma átlagosan napi 44 991 volt 2012 második negyedévében, s a két napilapból átlagosan 42 754 darabot terjesztettek naponta.


Dipol Csoport

dipolcsoport_logo_01.jpg

http://www.dipolcsoport.org/

A Dipol Csoport, egyrészt a középvállalatok vállalatvezetési és fejlesztési szakértője, illetve HR partnere, másrészt a nagyvállalatok tréning és coaching szolgáltatójaként van jelen a hazai és nemzetközi tanácsadói piacon. Ezen igényeket egy cég, egy ember nem tudja szolgáltatni, ezért jött létre a cégcsoport. Sokszínűen, de egységesen, a mérhető haszon elvét követve!

A Cégcsoport tagjai:

 • Dipol Humánpolitikai Intézet, 1998 

 • Atrois Training and Consulting, 2006 

 • ad1partners2009, Romania

 • ad1partners2011, Croatia 


Egis Gyógyszergyár Zrt.

egis.jpg

http://www.egis.hu/

Az Egis Magyarország és egyben Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó, vertikálisan integrált generikus gyógyszergyára, tevékenységünk a gyógyszergyártás minden területére kiterjed a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és készgyógyszer-gyártáson át a kereskedelemig. 

Magyarországon három gyáregységben fejlesztik és gyártják gyógyszereiket, amelyek közül kettő Budapesten, egy pedig Körmenden található. Vállalatcsoportunk dinamikusan bővül, termékeink több mint hatvan országban kaphatók, 136 milliárd forint forgalmunk 80 százaléka exportból származott. A hazai bázis mellett immár 18 országban van saját leányvállalatunk vagy képviseletünk. 


Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ Kft.

partner_euromenedzser.jpg

http://www.euromenedzser.hu/

Az 1990-ben alapított cég fennállása óta folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, hogy a 21. század versenyhelyzeteit tudatosan kezelő, eredményes csapatműködést támogassa. Átfogó tanácsadói- és humánfejlesztési szolgáltatásai a személyes- és szervezeti kommunikáción alapuló üzleti sikeresség megvalósítását támogatják nemzetközi és saját fejlesztésű modellek segítéségével.

Az elmúlt negyed évszázadban 1000 vállalkozás, mintegy 80.000 munkatársa vette igénybe szolgáltatásaikat.


Ferroép Zrt.

ferroep.jpg

http://www.ferroep.hu  

A Ferroép Zrt. az elmúlt években Csongrád megye egyik meghatározó építőipari társaságává vált. Szakmai fejlődésének, valamint a cég növekedésének köszönhetően egyre komolyabb feladatok teljesítésére, és kivitelezésére vállalkozik.

A Ferroép Zrt. tevékenységi körei közé tartoznak a következők: építőipari fővállalkozás, tervezés, generál-kivitelezés, építés, szerelés, valamint gyártás.

A magyar építőipar országosan ismert, és elismert, meghatározó vállalkozásaként hatékonyan, felelősségteljesen és versenyképes minőségben szolgálja ki megrendelőit.


Givaudan Hungary Kft.

givaudan.gif

http://www.givaudan.com/

A Svájci székhelyű Givaudan piacvezető a globális illat- és ízesítőanyag iparágban.

A cég mintegy 8900 alkalmazottat foglalkoztat. Leányvállalatai 40 országban vannak jelen.  A 130 millió euróból (mintegy 39 milliárd forintból) épülő, első osztályú sós ízesítőanyagokat gyártó üzeme Makón található. Ebben a hatalmas üzemben az ízesítőanyagok gyártása első osztályú gyártástechnológiák és felszerelések segítségével történik.

Termékeiket 90 országba szállítják, köztük európai-, afrikai- valamint közel-keleti államokba.

A Givaudan megbízható stratégiai partnere a világ vezető élelmiszer- és üdítőital-gyártó cégeinek.


Goodwill Pharma Kft. 

goodwill_pharma_logo.png

http://www.goodwill.hu/

A Goodwill Pharma Kft. dinamikusan fejlődő, családi tulajdonú, magyar vállalkozás, amelyet 1997-ben alapítottak, Szegeden.

Fő profilja a gyógyszerek forgalmazása, gyártatása valamint a szerződéses gyógyszermarketing. Legnagyobb ügyfelei és beszállítói között megtalálhatók a multinacionális gyógyszergyártók épp úgy, mint a legjelentősebb hazai gyárak.

A Goodwill Pharma tevékenységi köre folyamatosan bővül: generikus gyógyszerek, speciális – gyógyászati célra használt – tápszerek, egyedi összetételű étrend-kiegészítő készítmények fejlesztésével és forgalmazásával.


Magyar Nemzeti Bank

MNB_logo_emblema_arany_hun.jpg

http://www.mnb.hu/

A Magyar Nemzeti Bank  a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja.

A Magyar Nemzeti Bank elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása. A Magyar Nemzeti Bank elsődleges céljának veszélyeztetése nélkül, a rendelkezésére álló monetáris politikai eszközökkel támogatja a Kormány gazdaságpolitikáját.


OTP Travel Kft.

travel_logo_uj(1).jpg

https://www.otptravel.hu/hu/Fooldal

Az OTP Travel Kft. az egyik vezető utazási iroda a magyar idegenforgalomban. A Társaság 25 éve alakult, mint az első osztrák-magyar vegyes tulajdonú utazási iroda.

1995-ben 100 százalékos magyar tulajdonba került. Hat budapesti és nyolc vidéki irodájában nyújt teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást, kiemelten szakosodva a hivatalos, diplomáciai utaztatásra.

Szolgáltatásai között szerepel még szakmai utak szervezése, online szállásfoglalás, partnerirodák ajánlatainak értékesítése, szabadidő turizmus belföldi üdülőprogramokkal, utas- és repülőjegy biztosítások értékesítése.

Az OTP Travel megbízhatóságával, minőségi szolgáltatásaival, magasan képzett szakembereivel, ügyfél igényeihez alkalmazkodó kínálataival, kedvező áraival méltán népszerű a hazai és a külföldi utazók körében.


Pick Szeged Zrt.

2_thumb_pick_szeged_zrt_logo.jpg

http://pick.hu/

A Pick Szeged Zrt. a Bonafarm élelmiszeripari cégcsoport tagja. A cégcsoport éves árbevétele meghaladja az 550 millió eurót,a cégcsoporthoz tartozó vállalatok több mint 5500 főt foglalkoztatnak (ebből 2900 fő a Pick Szeged Zrt létszáma). A cégcsoport célja, hogy a közép-kelet-európai régió egyik meghatározó élelmiszertermelőjévé váljon . Közel 30%-os a piaci  részesedése a hazai húsiparban , tevékenységi köre az élőállat-vágástól a hús, húskészítmény nagy- és kiskereskedelemig terjed. Szegeden, Baján, Alsómocsoládon és Pécsett is vannak üzemei.  


Prinkter Office Land Zrt.

printker4.jpg

http://www.printker.hu/

A Printker Office Land Irodatechnika, Papír, Írószer Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. 1995-ben alakult a Printker Plus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jogutódjaként. A társaság székhelye Budapesten található, de tevékenységének nagyobb részét szegedi fióktelepein, a dél-alföldi régióban végzi. A cég mára hazánk meghatározó irodaszer kis-, és nagykereskedelmi vállalkozásává nőtte ki magát. Nagykereskedelmi raktára állandó és folyamatosan megújuló raktárkészlettel szolgálja ki vásárlói minden igényét. Széleskörű választékukban a márkás termékektől a saját márkás termékeinken át minden megtalálható.


Szegedi Vízmű Zrt.

logo-szegedivizmuzrt.jpg

http://www.szegedivizmu.hu/hu/

A Szegedi Vízmű Zrt. elsődleges célja Szeged és Algyő lakosságának, intézményeinek, iparának egészséges ivóvízzel való ellátása, valamint a keletkezett szennyvizek és csapadékvizek elvezetése, tisztítása és annak a természeti környezetbe történő visszavezetése, feladata a meglévő és az újonnan belépő építmények, berendezések működőképességének és állagának megóvása, karbantartása, tervszerű felújítása. Tevékenységébe tartozik a közbeszerzési törvényben meghatározott érték alatti felújítási és rekonstrukciós munkák végzése, vagy alvállalkozóval való végeztetése, továbbá a közbeszerzési törvényben meghatározott érték feletti felújítási és rekonstrukciós munkák bonyolítása.


Sole-MiZo Zrt.

Sole Mizo.jpg

http://www.bonafarmcsoport.hu/bonafarm-csoport/solemizo/

A Sole-Mizo Zrt. két nagy múltú vállalat – a Sole Hungária Rt. és az Új-MiZo Rt. – 2006. január 3-án bejegyzett egyesülésével jött létre és vált Magyarország piacvezető tejipari vállalatává. Alkalmazottaik száma megközelíti a 800 főt. A két cég egyesítésével megalakult Sole-Mizo Zrt. tejalapú élelmiszerek előállításával foglalkozik melyeket a hazai, közép-és kelet-európai és a közel-kelet piacokon értékesít. A társaság székhelye Szeged. 


TE-DI TRADE Kft.

tedilogo-300x124.jpg

http://www.te-di.hu/

A TE-DI TRADE KFT. tejtermék, mirelit és húskészítmény nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozó vállalkozás. Az 1992-es alapítású magyar vállalat két évtizede kezdte meg működését, és jelenleg mintegy 120 embert foglalkoztat szegedi székhelyén és kecskeméti fióktelepén.  A tulajdonosok dinamizmusa, fejlődésbe vetett hite és kiváló szakembergárdája a Dél-alföldi régió meghatározó hűtött élelmiszer nagykereskedelmi vállalkozásává emelte. Hűtött raktárházaiban az árut innovatív intra-logisztikai megoldásokat alkalmazva, fejlett szoftveres háttérrel tárolják, amelyet az ország jelentős területét lefedő, terítő fuvarral juttatják el a mintegy 1600 szerződött vevőpartnerhez. Megrendelői között élelmiszerboltok, kórházak, szociális otthonok és egyéb egységek találhatók.


PRÉMIUM KERT Kft.

ViSza_logo_201409.jpg

A Prémium Kert Kft-t 2007-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. Aktív működését 2010 őszén kezdte meg, ekkor lett ugyanis több nagy, nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc beszállítója. Cégünk az Alföldön megtermelhető, kiváló minőségű zöldségek-gyümölcsök frisspiaci értékesítésével foglalkozik. A Prémium Kert specialitása a nagyobb hozzáadott értéket képviselő, kiskiszerelt, csomagolt termékek forgalmazása. A csomagolt termékeknek a kiskereskedelmi hálózatok előretörésével egyre nagyobb jelentősége van. Csomagolt termékeink mellett természetesen lédig, ömlesztett termékeink is megjelennek az áruházak polcain.


BÁNFFI&BÁNFFI Kft.

Banffi szoda logo ff.jpg

http://www.banffiszoda.hu

 A Bánffi család több mint 100 éve, 1907 óta foglalkozik szikvízkészítéssel.Bánffi István, jelenlegi ügyvezető édesapja halála után, mint egyéni vállalkozó vette át az üzem működtetését 1985-ben, majd a 80-as évek végére majdnem megtriplázta az üzem termelését.A megnövekedett lakossági igény kielégítése érdekében egyre nagyobb és nagyobb területű és kapacitású termelő üzemeket kellett működtetni, melyeket először bérelt a vállalkozás, majd 2000-ben megkezdődött a jelenlegi termelő telephelynek otthont adó, családi tulajdonban lévő épületegyüttes felújítása, mely teljes egészében saját pénzügyi erőforrások felhasználásával történt és jelenleg az ország egyik legmodernebb, legnagyobb alapterületű szikvízüzeme.Tekintettel arra, hogy az Európai Unióhoz történő csatlakozás után érzékelhetővé vált a magyar fogyasztók szokásainak, igényeinek megváltozása a cég vezetése egy új termék kifejlesztése és bevezetése mellett döntött. 2008-ban Aquamarin néven piacra dobott tisztított, szűrt ivóvizével hamar elnyerte a vállalkozás az egyre szélesebb egészségtudatos fogyasztói réteg bizalmát, mely azóta is megmutatkozik a termék iránti kereslet gyors növekedésében. A vállalkozás 2009 óta korlátolt felelősségű társaságként működik.


TRANSCOMMERS Kft.

logo.png

http://www.transcommers.hu

A Transcommers Kft. 1991-ben alakult elektronikai ipari vállalkozás Szegeden, Magyarországon. Tevékenységeink tárháza számos technológiai megoldást és szolgáltatást magában foglal az elektronikiai, illetve mechanikai tervezéstől és gyártástól kezdve, különböző alkatrészek, s háztartási és szórakoztató elektronikai cikkek szervizelésén át, a műszaki kárszakértésig bezárólag. Leginkább az emeli ki cégünket a piac többi szereplője közül, hogy technológiai hátterünk, s ezen belül is fejlett kutatás-fejlesztői részlegünk révén bármilyen elektronikai koncepciót és konkrét tervet képesek vagyunk számos konstrukcióban megvalósítani. Versenyképességünkre és munkánk színvonalára több mint 20 éves tapasztalatunk, szaktudásunk és naprakészségünk nyújt garanciát.


HANDP Kft.

home_and_people_logo_2line_slogan_rgb_negativ_black_bg_height210mm.jpg

http://www.homeandpeople.hu

 • Legnagyobb értékesítői csapat Szegeden! Magyarország első és egyetlen vidéki Double Size ingatlanirodája. Közel 30 fős értékesítés egy irodán belül!
 • Legtöbb megbízás ingatlanközvetítésre Szeged és 20 km-es vonzáskörzetében!
  Több mint 1300 ingatlan!
 • Legnagyobb kereső ügyfélkör Szegeden!
  Több mint 700 állandó aktív kereső ügyfél egy időben!
 • Legtöbb ingatlan értékesítése a szegedi régióban!
  Bizonyítottan a leggyorsabban kelnek el az ingatlanok a Home and People értékesítési stratégiájával!
 • Szolgáltatásaink:
  • Új és használt ingatlanok közvetítése, értékesítése
  • Ingatlanok bérbeadása
  • Teljes körű hitel ügyintézés
  • Lakásbiztosítás
  • Értékbecslés
  • Jogi tanácsadás

SOMOGYI KÁROLY VÁROSI ÉS MEGYEI KÖNYVTÁR SZEGED

somogyi_konyvtar_logo_vert_4l_RGB.jpg

http://www.sk-szeged.hu

A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár Szeged Megyei Jogú Város
könyvtára, és emellett koordinálja a megye könyvtárainak munkáját is.
Évente közel 30.000 olvasót szolgál ki és lát el szépirodalmi és szakmai
olvasnivalóval, valamint több száz kulturális programmal várja Szeged,
és a város vonzáskörzetének lakóit. A Somogyi-könyvtár Szeged város és
Csongrád megye kulturális életében betöltött szerepe egyre
szerteágazóbb. A hagyományos könyvtári feladatok mellett nagy hangsúlyt
fektet az irodalmat, az olvasást, művészetet népszerűsítő
rendezvényekre, az ismeretterjesztő, az oktatást segítő előadások
szervezésére.


Mars Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft.

mars hungary new logo 01.07.2007.jpeg

A Mars, Inc. a világ egyik vezető élelmiszeripari vállalata, amely világhírű és sokszor piacvezető termékeivel teszi élvezetesebbé emberek millióinak mindennapjait. Ezek között említhetjük az édességmárkákat, mint a MARS, SNICKERS, BOUNTY, MILKY WAY, az állateledel márkákat, mint a PEDIGREE, WHISKAS, ROYAL CANIN, az élelmiszer márkákat, mint az UNCLE BEN'S, DOLMIO illetve a rágógumikat, mint az ORBIT, AIRWAVES. A világméretű családi vállalkozás éves forgalma mára meghaladja a 33 milliárd dollárt. A Mars termékeket több mint 100 országban fogyasztják, ezért dolgozik nap, mint nap a cég több, mint 75,000 munkatársa a világ 74 országában. A Mars globálisan 2015-ben már harmadik éve tartozik a világ legjobb 25 munkahelye közé (Great Place to Work), és a magyar egységei is már többször elnyerték a megtisztelő Legjobb Munkahely címet.

 

A Mars 1990 óta van jelen Magyarországon, jelenleg négy üzleti egységgel és közel ezer fő saját munkatárssal.

A három budapesti központú egységünk magyarországi értékesítéssel foglalkozik: a Mars Magyarország Értékesítő Bt. a csokoládé, az állateledelek és az élelmiszerek, a Royal Canin Hungary Kft., amely a Royal Canin márkák, és a Wrigley Hungária Kft., a rágógumi márkák forgalmazásáért felel.

Csongrád-Bokroson, Csongrád megyében működik a Mars Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft., amely száraz állateledeleket, illetve funkcionális- és jutalomfalatokat gyárt cicáknak és kutyáknak. A ma már több, mint 20 éve működő gyár mára az európai állateledelgyártás fontos és kiemelkedő részévé vált. Folyamatos beruházások révén a csongrád-bokrosi gyár Európa legnagyobb kisállateledel gyára jelenleg, mely a hazai piaci igényeken túl képes a legigényesebb piaci elvárásoknak is eleget tenni. Így meghatározó szállítójává vált több, mint 40 európai és tengerentúli ország piacának. A Bokroson gyártott szárazeledel és jutalomfalat termékek a világ vezető állateledel márkái, melyek közül a legismertebbek a PEDIGREE és CHAPPI kutyaeledelek, valamint a KITEKAT és WHISKAS macskaeledelek.

A MARS nemzetközi csapatának célja, hogy elkötelezett, folyamatos fejlődést kereső és energikus munkatársakat alkalmazzon, akik az Öt Alapelvünket, a munkánkat meghatározó értékeket (Minőség, Felelősség, Kölcsönösség, Hatékonyság és Szabadság) maguknak érzik, és szívesen dolgoznak ezen irányelvek mentén.  

A bokrosi kisállateledel gyárunkba elsősorban mérnöki (pl. élelmiszer-, gépész-, villamosmérnök), logisztikai és termelésirányítási területekre keresünk angolul jól beszélő, energikus diplomásokat, akik hosszú távú stabilitást, kiváló fejlődési és karrier-lehetőségeket keresnek multinacionális környezetben, egy világszínvonalú gyárban.